Garderober på nätet

Fövaringsmöbel

Utöver den klassiska garderoben med dörr så finns det en mängd andra sätt som du kan förvara dina kläder på. En möble som låter dig förvara kläder och adnra saker på flera fiffiga sätt är en klassiska förvaringsmöbel. Här kombineras hyllplan med stänger och skåp för att du ska kunna få plats med alla de saker du vill kunna förvara.

 
 
Produkter per sida: Sortera på:
 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

ABSOLUTO Förvaringsmöbel Vildek

ABSOLUTO Förvaringsmöbel Vildek

Möbelserien ABSOLUTO erbjuder det som behövs för ett stilfullt och funktionellt vardagsrum. Avskalade linjer, genomtänkt design och smarta detaljer ger en samling möbler som gör hemmet lite snyggare. Låt möblerna matcha snyggt tillsammans, sprid ut dem i olika rum och låt dem binda ihop hemmet stilmässigt eller välj ut en favorit som får stå i rampljuset på egen hand. Förvaringsmöblerna i serien finns i två olika färgkollektioner, Vit/Ljus ek och Vildek ? välj den som passar bäst hos just dig.Förvaringsmöbel i ekdekor. Möbelns högra sida innehåller fem öppna förvaringsfack med hyllplan av glas. MåttBredd: 93 cmDjup: 40 cmHöjd: 190 cmSpecifikationerMaterial: melaminbelagd spånskiva, transparent säkerhetsglasFärg: Vildek (Wild Oak)Vikt: 71 kgÖvrig produktinfo: lådan dras ut på lättglidande metallskenor

SEK2,695.00 Läs mer Till butiken

ODEON Förvaringsmöbel Vit/Grå

ODEON Förvaringsmöbel Vit/Grå

ODEON är en smart förvaringsmöbel som låter dig skapa ordning bland dina kläder. Vare sig drömmen är en lyxig walk-in-closet eller en praktisk klädkammare ger ODEON dig möjlighet att förvara dina kläder på bästa sätt. Med sitt praktiska draperi skyddas dina kläder lite extra samtidigt som det ger ett städat intryck.Flexibel förvaringsmöbel i vitt och grått med hyllor, två lådor,två klädstänger och draperi.MåttBredd: 112-168 cm beroende på hur den monterasDjup: 50 cmHöjd: 209 cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

SEK3,795.00 Läs mer Till butiken

WELCOME Del-7 Box med två dörrar Vit

WELCOME Del-7 Box med två dörrar Vit

Designa din egen förvaringsmöbel med WELCOMEGår det verkligen att hitta en förvaringsmöbel som känns rätt in i minsta detalj? Ja, det tror vi att det gör ? om du får formge den själv. Med de stilrena modulerna i serien WELCOME designar du enkelt och smidigt den perfekta möbeln för ditt hem. Välj bara ut en topplatta, ben och valfritt antal förvaringsmoduler och skapa en personlig möbel som är skräddarsydd efter just din stil och ditt förvaringsbehov. Vi har även satt ihop ett antal färdiga kombinationer där vi har valt ut modulerna i förväg, för dig som föredrar att hoppa över designersteget.Box med två skåpdörrar.SpecifikationerFärg: VitMaterial: MDF, melamin, kromad metallMåttBredd: 80 cmDjup: 40 cmHöjd: 63 cm

SEK1,495.00 Läs mer Till butiken

CHAMARTIN Förvaring 33 Plommon/Vit

CHAMARTIN Förvaring 33 Plommon/Vit

CHAMARTIN är en snygg och modern möbelserie för badrummet! Serien erbjuder ett brett utbud av skåp med smarta förvaringslösningar och estetiskt tilltalande detaljer. CHAMARTIN-serien är tillverkad av spånskivor med melaminyta och finns att tillgå i två finishar, i helvitt eller i en blandning av vitt och plommonträ. Snygg och funktinell förvaring för det moderna hemmet!Förvaringsmöbel i vitt och plommonträdekor. Skåpdörren kan hängas till höger eller vänster.

CHAMARTIN Förvaring 33 Vit

CHAMARTIN Förvaring 33 Vit

CHAMARTIN är en snygg och modern möbelserie för badrummet! Serien erbjuder ett brett utbud av skåp med smarta förvaringslösningar och estetiskt tilltalande detaljer. CHAMARTIN-serien är tillverkad av spånskivor med melaminyta och finns att tillgå i två finishar, i helvitt eller i en blandning av vitt och plommonträ. Snygg och funktinell förvaring för det moderna hemmet!Vit förvaringsmöbel.Skåpdörren kan hängas till höger eller vänster.

SALVIA Köksförvaring Vit/Grå

SALVIA Köksförvaring Vit/Grå

SALVIA är en praktisk förvaringsmöbel med en snygg, lite kantig design och en lättmatchad färgskala i grått och vitt. SALIVA är smart designad med en mängd genomtänkta funktioner, -hjul för enkel förflyttning, handtag som även fungerar att hänga t.ex handukar på och en utdragbar skiva för extra avställningsyta. Kort sagt en riktigt smidig lösning för köket som erbjuder gott om flexibla förvaringsmöjligheter. Köksförvaring i vit och grå melamin med två dörrar.Mått Bredd: 68 cm Djup: 40cm Höjd: 74cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

SEK1,595.00 Läs mer Till butiken

DRAGON Köksförvaring 101 Vit

DRAGON Köksförvaring 101 Vit

DRAGON är en riktigt snygg och funktionell förvaringsmöbel i vitt och lite svart för den estetiska effekten. Handtag i aluminium. Här får du plats med mikrovågsugnen och kan samtidigt dolt förvara en hel del i de många skåpen.Ren och modern design gör att DRAGON lätt passar in i ditt kök och bidrar med finess.Material: Spånskiva, melamin.MåttBredd: 101 cmDjup: 43 cmHöjd: 186 cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

SEK2,995.00 Läs mer Till butiken

WELCOME Del-7 Box med två dörrar Svart

WELCOME Del-7 Box med två dörrar Svart

Designa din egen förvaringsmöbel med WELCOMEGår det verkligen att hitta en förvaringsmöbel som känns rätt in i minsta detalj? Ja, det tror vi att det gör ? om du får formge den själv. Med de stilrena modulerna i serien WELCOME designar du enkelt och smidigt den perfekta möbeln för ditt hem. Välj bara ut en topplatta, ben och valfritt antal förvaringsmoduler och skapa en personlig möbel som är skräddarsydd efter just din stil och ditt förvaringsbehov. Vi har även satt ihop ett antal färdiga kombinationer där vi har valt ut modulerna i förväg, för dig som föredrar att hoppa över designersteget.Box med två skåpdörrar.SpecifikationerFärg: SvartMaterial: MDF, melamin, kromad metallMåttBredd: 80 cmDjup: 40 cmHöjd: 63 cm

SEK1,495.00 Läs mer Till butiken

ACE Förvaring med spegel 44 Ek

ACE Förvaring med spegel 44 Ek

ACE är ett praktiskt och inspirerande sminkskåp att förvara all sin kosmetika och skönhetsprodukter i. Skåpet är försett med en uppfällbar lucka med tillhörandes spegel för snabbjusteringar av din makeup. Dessutom har skåpet en låda och ett rymligt skåp. ACE är tillverkat av spånskivor med melaminyta och finns att tillgå vitt och ek-finish. När det kommer till att spackla nian är detta ett ess i rockärmen.Förvaringsmöbel i ekdekor med innbyggd spegel.

SEK1,395.00 Läs mer Till butiken

ODEON Klädförvaring 112 Akacia

ODEON Klädförvaring 112 Akacia

ODEON är en smart förvaringsmöbel som låter dig skapa ordning bland dina kläder. Vare sig drömmen är en lyxig walk-in-closet eller en praktisk klädkammare ger ODEON dig möjlighet att förvara dina kläder på bästa sätt. Med sitt praktiska draperi skyddas dina kläder lite extra samtidigt som det ger ett städat intryck.Vid montering kan ODEONs bredd anpassas efter rummets förutsättningar, i spannet 112 cm till 168 cm.Flexibel förvaringsmöbel i akaciafoliemedhyllor, två klädstänger och draperi.MåttBredd: 112-168 cm beroende på hur den monterasDjup: 50 cmHöjd: 209 cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

SEK2,695.00 Läs mer Till butiken

APRIL Barngarderob Prinsessor

APRIL Barngarderob Prinsessor

Denna fina garderob med med sagolika motiv av Disneys prinsessor ger barnrummet ett trevlig och lekfull stämning. Garderoben är utrustad med en klädhängare, en dekorativ tyglåda samt spegel. Stommen är tillverkad i MDF. En fin och rolig förvaringsmöbel i färgerna rosa och lila för alla prinsesstokiga barn därute!Garderob för barn med motiv av Disneys prinsessor.

WELCOME Del-8 Mediadel Vit

WELCOME Del-8 Mediadel Vit

Designa din egen förvaringsmöbel med WELCOMEGår det verkligen att hitta en förvaringsmöbel som känns rätt in i minsta detalj? Ja, det tror vi att det gör ? om du får formge den själv. Med de stilrena modulerna i serien WELCOME designar du enkelt och smidigt den perfekta möbeln för ditt hem. Välj bara ut en topplatta, ben och valfritt antal förvaringsmoduler och skapa en personlig möbel som är skräddarsydd efter just din stil och ditt förvaringsbehov. Vi har även satt ihop ett antal färdiga kombinationer där vi har valt ut modulerna i förväg, för dig som föredrar att hoppa över designersteget.Mediamodul med utfällbar lucka.OBS: Den här modulen är inte lämpad att användas iensittmöbel.SpecifikationerFärg: VitMaterial: MDF, melamin, kromad metallMåttBredd: 80 cmDjup: 40 cmHöjd: 31,5 cm

SEK1,495.00 Läs mer Till butiken

TORNET Snurrhylla 34 Vit

TORNET Snurrhylla 34 Vit

TORNET är en smart och praktisk hylla som rent funktionsmässigt för tankarna till den traditionella boksnurran. TORNET är dock rent visuellt och konstruktionsmässigt en modern förvaringsmöbel. TORNET lämpar sig ytterligt för förvaring av pärmar och större böcker av olika slag. Hyllan är tillverkad av spånskivor med melaminyta. En trevlig förvaringsmöbel för det moderna hemmet.Vit hylla med snurrfunktion.

TORNET Snurrhylla 34 Bok

TORNET Snurrhylla 34 Bok

TORNET är en smart och praktisk hylla som rent funktionsmässigt för tankarna till den traditionella boksnurran. TORNET är dock rent visuellt och konstruktionsmässigt en modern förvaringsmöbel. TORNET lämpar sig ytterligt för förvaring av pärmar och större böcker av olika slag. Hyllan är tillverkad av spånskivor med melaminyta. En trevlig förvaringsmöbel för det moderna hemmet.Snurrbar hylla i bokdekor.

TORNET Snurrhylla 34 Ek

TORNET Snurrhylla 34 Ek

TORNET är en smart och praktisk hylla som rent funktionsmässigt för tankarna till den traditionella boksnurran. TORNET är dock rent visuellt och konstruktionsmässigt en modern förvaringsmöbel. TORNET lämpar sig ytterligt för förvaring av pärmar och större böcker av olika slag. Hyllan är tillverkad av spånskivor med melaminyta. En trevlig förvaringsmöbel för det moderna hemmet.Snurrbar hylla i ekdekor.

WELCOME Del-8 Mediadel Svart

WELCOME Del-8 Mediadel Svart

Designa din egen förvaringsmöbel med WELCOMEGår det verkligen att hitta en förvaringsmöbel som känns rätt in i minsta detalj? Ja, det tror vi att det gör ? om du får formge den själv. Med de stilrena modulerna i serien WELCOME designar du enkelt och smidigt den perfekta möbeln för ditt hem. Välj bara ut en topplatta, ben och valfritt antal förvaringsmoduler och skapa en personlig möbel som är skräddarsydd efter just din stil och ditt förvaringsbehov. Vi har även satt ihop ett antal färdiga kombinationer där vi har valt ut modulerna i förväg, för dig som föredrar att hoppa över designersteget.Mediamodul med utfällbar lucka.OBS: Den här modulen är inte lämpad att användas i en sittmöbel.SpecifikationerFärg: SvartMaterial: MDF, melamin, kromad metallMåttBredd: 80 cmDjup: 40 cmHöjd: 31,5 cm

SEK1,495.00 Läs mer Till butiken

HUGE Förvaring med vinfack 65 Kärnbok

HUGE Förvaring med vinfack 65 Kärnbok

HUGE är, precis som namnet antyder, en möbelserie med stora och rymliga möbler. Seriens raka och direkta formspråk blandas effektivt upp med slimmade detaljer såsom de smala handtagen i metall och glasinslag i form av vitrindörrar. Detta gör att möblerna inte känns för klumpiga och överväldigande utan framstår som eleganta trots sina generösa mått. Serien är inriktad på att tillhandahålla smarta funktionella förvaringslösningar till i stort sett hela bostaden och innehåller allt från hatthyllor och garderober till sittbänkar, matbord och skåp av olika slag. Serien finns tillgänglig i två material, antigen kärnbok eller bianco-ek i båda versionerna används även melamin som tillverkningsmaterial. Den speciella färgen och känslan i kärnboken och bianco-eken gör att inredningen lever upp, en känsla svåruppnådd med de flesta mindre solida material. HUGE är kort och gott en praktisk och yteffektiv möbelserie som passar i de flesta moderna hem!Förvaringsmöbel i massiv kärnbok och melamin med skåpdörr och fack för vinflaskor. Komplettera gärna med andra möbler ur HUGE-serien.MåttBredd: 65 cmDjup: 37 cmHöjd: 137 cm

SEK2,995.00 Läs mer Till butiken

KIDDO Förvaring med skrivtavla 51 Bilar

KIDDO Förvaring med skrivtavla 51 Bilar

KIDDO är en mycket funktionell förvaringsmöbel för det moderna barnrummet. Förutom en rymlig, utdragbar tyglåda och tre bockfack är möbeln även utrustat med ett skrivtavla. Det går att fästa ett papper på skrivtavlan med hjälp av två magneter. KIDDO finns att tillgå med flera olika motiv med populära barnfavoriter! En möbel som både bejakar ditt barns kreativa och ordningsamma sida!Förvaringsmöbel i Bilar-design, med fack på ena sidan och skrivtavla på den andra.

KALIX Garderob 81 Vit

KALIX Garderob 81 Vit

KALIX Garderob är en smart utformad förvaringsmöbel som passar i de flesta hemmiljöer. Möbels smakfulla finish i vitt och de raka formspråket resulterar i en lättmatchad möbel som rimmar väl med de flesta inredningsstilar. Dess praktiska konstruktion andas smart förvaring och innefattar tre hyllplan varav två flyttbara hyllplan och en underliggande låda. Praktiskt och stilfull garderob!Andas smart förvaringGarderob i vit folie med dubbeldörr, tre hyllplan och en underliggande låda. Finn även i ebenholts-finish.

SEK1,095.00 Läs mer Till butiken

Loft handtag 2-pack, beige lder

Loft handtag 2-pack, beige lder

Loft handtag från Decotique. Snygga handtag till Loft förvaringsserie. Handtagen säljs i 2-pack och är tillverkade i beige läder. Det blir en riktigt snygg detalj och med små medel som dessa, kan din förvaringsmöbel få ett helt nytt utseende.

KALIX Garderob 81 Ebenholts

KALIX Garderob 81 Ebenholts

KALIX Garderob är en smart utformad förvaringsmöbel som passar i de flesta hemmiljöer. Möbels smakfulla finish i ebenholts och de raka formspråket resulterar i en lättmatchad möbel som rimmar väl med de flesta inredningsstilar. Dess praktiska konstruktion andas smart förvaring och innefattar tre hyllplan varav två flyttbara hyllplan och en underliggande låda. Praktiskt och stilfull garderob!Andas smart förvaringGarderob i ebenholtsfärgad folie med dubbeldörr, tre hyllplan och en underliggande låda. Finn även i vitt.

SEK1,195.00 Läs mer Till butiken

LOLLAND Garderob 120 Vit

LOLLAND Garderob 120 Vit

LOLLAND Garderob är en stilfull och kompakt förvaringsmöbel för det moderna hemmet. Dess raka design och praktiska konstruktion med skjutdörrar resulterar i en stilren och användarvänlig möbel. Invändigt är garderoben utrustad med en klädstång samt hyllor. Europeisk design när den är som bäst!Stilren och användarvänlig möbelVitlaseras garderob med skjutdörrar, klädstång och hyllor.

SEK3,695.00 Läs mer Till butiken

AMELIE Skåp 70 Vit

AMELIE Skåp 70 Vit

AMELIE är ett riktigt allroundskåp som låter dig skapa ordning och reda i hemmet. Med sin högresta siluett och metallfärgade handtag är en lättplacerad och elegant förvaringsmöbel som passar utmärkt för kontorsgrejerna i arbetsrummet eller varför inte som ett modernt linneskåp eller garderob? De fem flyttbara hyllplanen låter dig dessutom anpassa skåpet efter dina personliga förvaringsbehov. MåttBredd: 70 cmDjup: 34 cmHöjd: 189 cmSpecifikationerMaterial: melaminbelagd spånskivaFärg: vitVikt: 46 kg

TRIER Skoskåp 73 Vit/Borstad ek

TRIER Skoskåp 73 Vit/Borstad ek

TRIER Skoskåp är en smart utformad förvaringsmöbel för dig som vill ha bättre ordning på dina skor. Skåpets stilrena design med rakt formspråk gör att de passar i de flesta moderna hemmiljöer. Den snygga och slittåliga ytfinishen är i ekmönstrad melamin. TRIER rymmer upp till tolv par skor. Den översta lådan drar ut rakt fram medan de två understa viker sig utåt för en bra överblick av dina skor. Ett måste för skofantasten och ordningsmänniskan!Ett måste för skofantastenSkoskåp med ekfärgad stomme och fronter i vit högglanslack. Produkten levereras omonterad.

SEK1,195.00 Läs mer Till butiken

DUAL Garderob 61 Ek borstad

DUAL Garderob 61 Ek borstad

DUAL Garderob är en smart utformad förvaringsmöbel som passar i de flesta hemmiljöer. Möbels smakfulla ek-finish och de raka formspråket resulterar i en lättmatchad möbel som rimmar väl med de flesta inredningsstilar. Dess praktiska konstruktion andas smart förvaring och innefattar ett skåp med tre hyllplan varav två flyttbara och två underliggande lådor. Praktiskt och stilfull garderob!Garderob i ekmönstrad folie med dubelldörr och två lådor. I skåpet finns tre flyttbara hyllplan.

SEK1,395.00 Läs mer Till butiken
Sidor: 1 2 3next pagelast page