Garderober på nätet

Fövaringsmöbel

Utöver den klassiska garderoben med dörr så finns det en mängd andra sätt som du kan förvara dina kläder på. En möble som låter dig förvara kläder och adnra saker på flera fiffiga sätt är en klassiska förvaringsmöbel. Här kombineras hyllplan med stänger och skåp för att du ska kunna få plats med alla de saker du vill kunna förvara.

 
 
Produkter per sida: Sortera på:
 
Sidor: 1

ODEON Förvaringsmöbel Vit/Grå

ODEON Förvaringsmöbel Vit/Grå

ODEON är en smart förvaringsmöbel som låter dig skapa ordning bland dina kläder. Vare sig drömmen är en lyxig walk-in-closet eller en praktisk klädkammare ger ODEON dig möjlighet att förvara dina kläder på bästa sätt. Med sitt praktiska draperi skyddas dina kläder lite extra samtidigt som det ger ett städat intryck.Flexibel förvaringsmöbel i vitt och grått med hyllor, två lådor,två klädstänger och draperi.MåttBredd: 112-168 cm beroende på hur den monterasDjup: 50 cmHöjd: 209 cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

SEK3,795.00 Läs mer Till butiken

LOLLAND Garderob 120 Vit

LOLLAND Garderob 120 Vit

LOLLAND Garderob är en stilfull och kompakt förvaringsmöbel för det moderna hemmet. Dess raka design och praktiska konstruktion med skjutdörrar resulterar i en stilren och användarvänlig möbel. Invändigt är garderoben utrustad med en klädstång samt hyllor. Europeisk design när den är som bäst!Stilren och användarvänlig möbelVitlaseras garderob med skjutdörrar, klädstång och hyllor.

SEK3,695.00 Läs mer Till butiken

ZERMATT Byrå 45 Mangoträ/Multi

ZERMATT Byrå 45 Mangoträ/Multi

ZERMATT Byrå är en charmig förvaringsmöbel som erbjuder ett unikt uttryck. Dess lekfulla och varma framtoning ger inredningen en mysig känsla som smittar av sig på sin omgivning. SARITA är utrustad med ett flertal lådor i vitt skilda färger, tillverkningsmaterial och storlekar. Alla förvaringsenheter har även sin egen unika knopp. Byråns stomme är tillverkad i massivt mangoträ. En handtillverkad möbel för dig som vill unna det det där lilla extra!Snygg och stadig stol som har det där lilla extraByrå i massivt mangoträ med lådfronter i olika material och färger. Material som används vid tillverkningen av lådfronterna är till exempel äkta läder och metall. Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Produktbilderna fungerar endast som referens.

SEK3,595.00 Läs mer Till butiken

Norrmade Hippo förvaringsmöbel

Norrmade Hippo förvaringsmöbel

Norrmade Hippo förvaringsmöbel från Norrmade

SEK3,950.00 Läs mer Till butiken
Sidor: 1