Garderober på nätet

KIDDO Förvaring med skrivtavla 51 Bilar

KIDDO är en mycket funktionell förvaringsmöbel för det moderna barnrummet. Förutom en rymlig, utdragbar tyglåda och tre bockfack är möbeln även utrustat med ett skrivtavla. Det går att fästa ett papper på skrivtavlan med hjälp av två magneter. KIDDO finns att tillgå med flera olika motiv med populära barnfavoriter! En möbel som både bejakar ditt barns kreativa och ordningsamma sida!Förvaringsmöbel i Bilar-design, med fack på ena sidan och skrivtavla på den andra.


SEK896.00

 

Andra har också titta på

WELCOME Del-7 Box med två dörrar Vit

WELCOME Del-7 Box med två dörrar Vit
SEK1,495.00

Designa din egen förvaringsmöbel med WELCOMEGår det verkligen att hitta en förvaringsmöbel som känns rätt in i minsta detalj? Ja, det tror vi att det gör ? om du får formge den själv. Med de stilrena modulerna i serien WELCOME designar du enkelt och smidigt den perfekta möbeln för ditt hem. Välj bara ut en topplatta, ben och valfritt antal förvaringsmoduler och skapa en personlig möbel som är skräddarsydd efter just din stil och ditt förvaringsbehov. Vi har även satt ihop ett antal färdiga kombinationer där vi har valt ut modulerna i förväg, för dig som föredrar att hoppa över designersteget.Box med två skåpdörrar.SpecifikationerFärg: VitMaterial: MDF, melamin, kromad metallMåttBredd: 80 cmDjup: 40 cmHöjd: 63 cm

LUCAN Byrå 45 Mangoträ/Multi

LUCAN Byrå 45 Mangoträ/Multi
SEK4,395.00

LUCAN Byrå är en unik och praktisk förvaringsmöbel som hamnar i blickfånget direkt. Dess lekfulla design bjuder på många uttryck, material och färger som tillsammans bildar en oemotståndlig helhet. De tio lådorna i olika storlekar och utföranden, ger en originell touch samtidigt som de erbjuder många typer av förvaring. Byråns stomme och ben är i massivt mangoträ medan lådor och lådfronter är tillverkade i MDF och monteras på lättglidande metallskenor. En trivsam möbel som bidrar med en spännande atmosfär till inredningen!Unik och praktisk förvaringsmöbel som hamnar i blickfånget direktByrå i antikbehandlat mangoträ med lådor i olika färger och storlekar. Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.

JAPURA Byrå 90 Koppar/Multi

JAPURA Byrå 90 Koppar/Multi
SEK5,995.00

JAPURA Byrå är en unik och praktisk förvaringsmöbel som hamnar i blickfånget direkt. Dess lekfulla design bjuder på många uttryck, material och färger som tillsammans bildar en oemotståndlig helhet. De tio lådorna i olika storlekar och utföranden ger en originell touch samtidigt som de erbjuder många typer av förvaring. Byråns stadiga stomme är tillverkad i metallklädd MDF med kopparfinish. Benen är tillverkade massivt mangoträ. En trivsam möbel som bidrar med en spännande atmosfär till inredningen!Unik och praktisk förvaringsmöbel som hamnar i blickfånget direktSvart- och kopparfärgad byrå med lådor i olika färger och mönster .Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.