Garderober på nätet

SALVIA Köksförvaring Vit/Grå

SALVIA är en praktisk förvaringsmöbel med en snygg, lite kantig design och en lättmatchad färgskala i grått och vitt. SALIVA är smart designad med en mängd genomtänkta funktioner, -hjul för enkel förflyttning, handtag som även fungerar att hänga t.ex handukar på och en utdragbar skiva för extra avställningsyta. Kort sagt en riktigt smidig lösning för köket som erbjuder gott om flexibla förvaringsmöjligheter. Köksförvaring i vit och grå melamin med två dörrar.Mått Bredd: 68 cm Djup: 40cm Höjd: 74cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.


SEK1,595.00

 

Andra har också titta på

WELCOME Del-8 Mediadel Svart

WELCOME Del-8 Mediadel Svart
SEK1,495.00

Designa din egen förvaringsmöbel med WELCOMEGår det verkligen att hitta en förvaringsmöbel som känns rätt in i minsta detalj? Ja, det tror vi att det gör ? om du får formge den själv. Med de stilrena modulerna i serien WELCOME designar du enkelt och smidigt den perfekta möbeln för ditt hem. Välj bara ut en topplatta, ben och valfritt antal förvaringsmoduler och skapa en personlig möbel som är skräddarsydd efter just din stil och ditt förvaringsbehov. Vi har även satt ihop ett antal färdiga kombinationer där vi har valt ut modulerna i förväg, för dig som föredrar att hoppa över designersteget.Mediamodul med utfällbar lucka.OBS: Den här modulen är inte lämpad att användas i en sittmöbel.SpecifikationerFärg: SvartMaterial: MDF, melamin, kromad metallMåttBredd: 80 cmDjup: 40 cmHöjd: 31,5 cm

Loft handtag 2-pack, beige lder

Loft handtag 2-pack, beige lder
SEK295.00

Loft handtag från Decotique. Snygga handtag till Loft förvaringsserie. Handtagen säljs i 2-pack och är tillverkade i beige läder. Det blir en riktigt snygg detalj och med små medel som dessa, kan din förvaringsmöbel få ett helt nytt utseende.

APRIL Barngarderob Prinsessor

APRIL Barngarderob Prinsessor
SEK896.00

Denna fina garderob med med sagolika motiv av Disneys prinsessor ger barnrummet ett trevlig och lekfull stämning. Garderoben är utrustad med en klädhängare, en dekorativ tyglåda samt spegel. Stommen är tillverkad i MDF. En fin och rolig förvaringsmöbel i färgerna rosa och lila för alla prinsesstokiga barn därute!Garderob för barn med motiv av Disneys prinsessor.