Garderober på nätet

APRIL Barngarderob Prinsessor

Denna fina garderob med med sagolika motiv av Disneys prinsessor ger barnrummet ett trevlig och lekfull stämning. Garderoben är utrustad med en klädhängare, en dekorativ tyglåda samt spegel. Stommen är tillverkad i MDF. En fin och rolig förvaringsmöbel i färgerna rosa och lila för alla prinsesstokiga barn därute!Garderob för barn med motiv av Disneys prinsessor.


SEK896.00

 

Andra har också titta på

CELSIUS 2 Garderob Vit

CELSIUS 2 Garderob Vit
SEK3,895.00

CELSIUS är en garderobsserie med rymliga och eleganta klädskåp som låter dig förvara dina kläder med klass. Garderoberna är tillverkade i stabil, massiv furu och har en lättskött yta som är vattenavstötande. Måtten är generösa i både bredd- och höjdled och garderoberna finns i olika modeller där utseendet varierar såväl invändigt som utvändigt. CELSIUS finns att tillgå i två färgalternativ, det ena alternativet är en till viss del transparent vitlackad version där träets vackra ådring syns igenom om man tittar noga, och det andra är en helt transparent klarlackad version som tillåter furuns vackra ådring att blomma i sin fulla prakt.Garderob i vitbetsadfuru med tre skåpdörrar.MåttBredd: 140 cmDjup: 55 cmHöjd: 190 cm SpecifikationerMaterial: massiv furuFärg: vitInredning: två sektioner med tre hyllplan i det ena och klädstång och överhylla i det andraVikt: ca 75 kg

NICOLINA Garderob 138 Vit

NICOLINA Garderob 138 Vit
SEK5,895.00

NICOLINA är en omfattande möbelserie som innehåller det mesta som kan behövas i en modern bostad. Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänsla för smakfullt diskreta detaljer som bidrar till en tidlös känsla. Serien erbjuder någonting för varje rum i hemmet, allt från olika förvaringsmöbler till sovrums- och köksmöbler. Möblerna finns att tillgå i vitt eller i ekfinish. Skandinavisk design när den är som bäst!Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänslaSnygg och praktisk garderob med tre dörrar och vit ytfinish. Tre flyttbara hyllplan ingår.

LEONORE Garderob 121 Ek-Borstad

LEONORE Garderob 121 Ek-Borstad
SEK2,095.00

LEONORE Garderob är en stilren och praktisk förvaringsmöbel som passar de flesta hem och inredningsstilar. Dess enkla och fräscha design i kombination med de många förvaringsmöjligheterna resulterar i en prisvärd och rymlig garderob som passar alla. Det stora skåpet är utrustad med en klädstång i metall. Det lilla skåpet har två flyttbara hyllplan. De tre lådorna monteras på lättglidande metallskenor. Kvalitetsmöbel av rang!Prisvärd och rymlig garderobGarderob i ekmönstrad folie. Finns att tillgå i ett flertal finishar.