Garderober på nätet

KALIX Garderob 81 Vit

KALIX Garderob är en smart utformad förvaringsmöbel som passar i de flesta hemmiljöer. Möbels smakfulla finish i vitt och de raka formspråket resulterar i en lättmatchad möbel som rimmar väl med de flesta inredningsstilar. Dess praktiska konstruktion andas smart förvaring och innefattar tre hyllplan varav två flyttbara hyllplan och en underliggande låda. Praktiskt och stilfull garderob!Andas smart förvaringGarderob i vit folie med dubbeldörr, tre hyllplan och en underliggande låda. Finn även i ebenholts-finish.


SEK1,095.00

 

Andra har också titta på

NICOLINA Garderob 138 Vit

NICOLINA Garderob 138 Vit
SEK5,895.00

NICOLINA är en omfattande möbelserie som innehåller det mesta som kan behövas i en modern bostad. Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänsla för smakfullt diskreta detaljer som bidrar till en tidlös känsla. Serien erbjuder någonting för varje rum i hemmet, allt från olika förvaringsmöbler till sovrums- och köksmöbler. Möblerna finns att tillgå i vitt eller i ekfinish. Skandinavisk design när den är som bäst!Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänslaSnygg och praktisk garderob med tre dörrar och vit ytfinish. Tre flyttbara hyllplan ingår.

FLEX Garderob 80x240 Melamin Vit

FLEX Garderob 80x240 Melamin Vit
SEK1,995.00

FLEX-serien erbjuder praktisk förvaring bakom en lättmatchad exteriör som smälter in i många hem. Enkel skandinavisk design och en harmonisk färgskala kännetecknar serien som innehåller förvaringsmöbler för såväl hall som sovrum.Garderob i vit melamin med två dörrar i vit melamin. Ytorna i vit melamin har en svag trästruktur som ger en levande yta. Hyllplan, lådor, klädstång samt trådkorg är tillval.

HEDE Garderob 116 Hög Vit

HEDE Garderob 116 Hög Vit
SEK5,495.00

Klassiska garderoben HEDE sprider en härlig känsla av romantik och rymd. Med genomtänkt garderobsinredning och två rymliga lådor finns det gott om plats att förvara kläderna på och tack vare dubbeldörrarna blir överblicken över kläderna maximal. HEDE är tillverkad i massiv furu som lackats med en till viss del transparent vitlack där träets vackra ådring syns igenom om man tittar noga. Med sin lantliga elegans är det den ultimata garderoben för såväl hallen som sovrummet. MåttBredd: 116 cmDjup: 57 cmHöjd: 199 cm