Annan klädförvaring

Kläder är för många, speciellt unga tjejer, någonting som man är mån om att förvara på ett ordentligt sätt. Utöver den klassiska garderoben så finns det en mängd andra sätt som du kan förvara dina kläder på. Här kan du läsa mer om några av de olika förvaringssätt som finns att välja mellan.

Byrå
För mindre klädesplagg så kan en byrålåda vara ett utmärkt ställe att förvara sina saker på. Dessa finns i en mängd olika modeller och storlekar med både stora och små lådor med olika bredd och djup. Utöver att en byrålåda kan hålla plats för dina kläder så kan den vara en bra avlastningsyta i rummet som du även kan pryda med till exempel en vas med blommor eller personliga fotografier.

Klädställning
Någonting som blivit allt mer populärt under de senaste åren är att visa upp sina kläder på en klädställning. Tidigare var det inte så många som hade dessa hemma, utan istället så fanns dessa ställningar i butiker för att hålla plats åt produkterna. En klädställning består oftast av en rund stång där du kan hänga upp dina kläder på galgar. Denna hålls i sin tur upp av två eller flera ben som eventuellt är utförda med hjul så att du enkelt kan rulla runt din ställning vid behov. Här kan du till exempel förvara jackor, tröjor eller klänningar och samtidigt få en snygg inredningsdetalj i ditt rum.

Walk in closet
För många klädintresserade så är drömmen att kunna ha ett rum att fylla med sina kläder och accessoarer – en så kallad walk in closet, eller klädkammare som det heter på svenska. Detta fenomen har börjat slå igenom allt mer här i Sverige men då främst hemma hos de som bor i ett hem med stora utrymmen att nyttja. Har du ett rum till övers så kan du med enkla medel skapa din egen klädkammare genom att inreda det med speglar, klädstänger och annan förvaring.

Annorlunda förvaring
Självklart finns det en mängd andra sätt som man kan förvara sina kläder på och för många så är det bara fantasin som sätter gränserna. Om du har ett riktigt fint plagg som du tycker om så vill du nog visa upp det istället för att ha det hängandes inne i garderoben. Ett tips kan då vara att sätta upp en spik på väggen och där hänga en galge med ditt favoritplagg. Ett annat sätt kan vara att putsa av dina favoritskor och placera dem i bokhyllan som en snygg inredningsdetalj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *