Billiga garderober

När det kommer till att handla garderober eller möbler över lag, så är det ofta större summor pengar som det hela handlar om. Men så behöver det inte alltid vara. Garderober finns idag i en mängd olika prisklasser och det är ingenting som säger att ett lägre pris måste innebära en sämre kvalitet. Istället kan det bakom en lägre siffra på prislappen dölja sig ett riktigt bra köp.

Här har vi samlat några olika modeller utav garderober, där du oavsett vilket förvaringsbehov du har kommer få mycket för pengarna.
De olika modellerna skiljer sig åt både när det kommer till storlek och förvaringsupplägg, vilket gör att du förhoppningsvis hittar en garderob som passar in på det som du söker.

KALIX garderob
KALIX simpla utseende gör att den passar i i de flesta hem, samtidigt som den inte tar allt för mycket med plats. Möbeln finns i flera olika färger och material för att just du ska hitta en som passar dig. Storleksmässigt passar den för en person med en normal mängd kläder. Innanför garderobens dubbla dörrar döljer sig tre flyttbara hyllplan som trots det snärta djupet kan hålla plats åt en hel del saker. Under dörrarna finns en låda som är lika bred som hela garderoben och som även den kan sluka en hel del. Att garderoben inte är så hög ger möjligheten att även nyttja utrymmet ovanpå om man så vill.
Bra att veta om KALIX:
Höjd: 167 cm
Djup: 38 cm
Bredd: 81 cm
Vikt: 42 kg
Leveranssätt: Fraktfri hemleverans


LEONORE garderob
Här är garderoben för den som har en hel del kläder att förvara. Bakom de stora dubbeldörrarna som går hela vägen uppifrån och ner döljer sig en klädstång där det finns gott om utrymme att hänga upp kläder, samt förvara saker undertill om man så vill. Till höger om dubbeldörrarna finns en ytterligare mindre dörr med två flyttbara hyllplan, samt tre utdragbara lådor under denna. Att möbeln består utav alla dessa delar gör det enkelt för dig att organisera dina plagg så att du för en bra översyn för vad du har. LEONORE finns i flera olika färger för att passa in i just ditt hem.
Bra att veta om LEONORE:
Höjd: 183,5 cm
Djup: 54 cm
Bredd: 121 cm
Vikt: 77,6 kg
Leveranssätt: Fraktfri hemleverans


FLEX garderob
Som du kan höra på namnet så är FLEX en garderob som anpassar sig efter köparens egna förvaringsbehov. Garderoben säljs som ett tomt skal, som du vid köpet kan komplettera med hyllplan, stänger och lådor helt utifrån ditt egna behov. På så sätt kan du maximera förvaringen utifrån de specifika saker som du vill få plats med. Genom att välja modellen med en höjd på 240 centimeter får du garanterat förvaring som går hela vägen från golv till tak. FLEX går dessutom att få i en mindre modell med enbart en dörr och då i bredderna 40 eller 50 centimeter, samt med vita dörrar.
Bra att veta om FLEX:
Höjd: 200 eller 240 cm
Djup: 60 cm
Bredd: 80 eller 100 cm
Leveranssätt: Fraktfri hemleverans

Vad är en billig garderob?
Hur man definierar en billig garderob kan skilja sig lite åt. Många förknippar billigt med priset på produkten, men det gäller även att ställa summan som man har lagt ut på sina nya möbel jämt emot vad man egentligen har fått för pengarna. Att köpa en designer-garderob utan någon slags inredning blir oftast ett sämre köp jämfört med att köpa en billigare variant där såväl hyllplan som korgar ingår i köpet.

Det finns inte heller någon skala för vad som anses billigt i detta sammanhang, utan där får man se till sig själv och sina egna ekonomiska förutsättningar. Något som anses som ett fynd utav en person kan anses som ett normalt pris för en annan.

Slå till när priserna sänks
Att hålla koll på när butikerna har kampanjerbjudanden och reor kan vara ett mycket enkelt sätt att inte behöva lägga ut allt för mycket pengar på sin nya garderob. Genom att prenumerera på nyhetsbrev och följa företagen i sociala medier brukar man oftast nås utav dessa kampanjer i god tid så att man inte missar det hela. Även att gå med i kundklubbar kan i flera fall bidra med ytterligare rabatterade priser.

Om det är i en fysisk butik som du ska göra ditt köp, kan du alltid fråga säljaren om det finns möjlighet att köpa ett skyltexemplar, vilket oftast går att göra till ett reducerat pris. Se dock till att möbeln är hel och utan några fel innan du gör ditt köp.