Förvaringsmöbler på nätet

Vare sig man bor i en liten studentlya eller en stor villa är förvaring något av det viktigaste i ett hem. Köksutrustning, badrumsattiraljer, pärmar och kontorsföremål är bara några av de många saker som man vill få undan så att de inte täcker varenda yta. Garderober och lådor blir ofta fyllda till gränsen och hur mycket man än försöker slänga, brukar det ändå finnas ton av grejer som behövs men inte har någon plats att förvaras på.

Här kommer förvaringsmöbler till räddningen! Det finns en myriad av olika sorter som både är snygga och fiffiga och man kan idag trolla bort många föremål genom att förvara dem i praktiskt designade möbler. Förvaringsmöbler finns i en mängd olika former och det finns flera modeller som är speciellt utformade för att förvara en viss typ utav sak. Till exempel finns det CD-hyllor med hyllplan måttanpassade till skivfodralen. Här presenterar vi några olika varianter.

ABSOLUTO förvaringsmöbel
Den här förvaringsmöbeln i två sektioner består dels utav två skåpluckor ovanpå varandra, där det övre skåpet är något större än det nedre. Skåpen skiljs sedan av med en mindre utdragbar låda. Den andra sektionen består utav flyttbara hyllplan i glas bakom en dörr i samma material, vilket ger en öppen känsla jämfört med ett vanligt skåp. Här kan du mycket väl placera saker som du gärna vill visa upp. ABSOLUTO är en möbel som passar in i såväl ett vardagsrum som ett sovrum eller kanske till och med en hall. Här får du flera olika förvaringslösningar i en och samma möbel vilket gör att du här kan förvara det mesta.
Bra att veta om ABSOLUTO
Höjd: 190 cm
Bredd: 83 cm
Djup: 40 cm
Förvaring: 2 skåp, 1 låda och 5 hyllplan
Leveranssätt: Fraktfri hemleverans


COUNTRYSIDE vitrinskåp
För att förvara och samtidigt visa upp dina ömtåliga glas och serviser är ett vitrinskåp en mycket passande möbel. COUNTRYSIDE är en större variant utav denna möbel i massivt trä och sträcker sig nästan hela vägen upp till taket. Skåpet som är tillverkat för hand är försett med glasfönster på såväl de två stora dörrarna på framsidan som på skåpets sidor, vilket ger ett mycket fint ljusinsläpp som får dina saker att hamna i blickfånget. Här för du ett gediget handarbete som inte bara håller dina saker på plats, utan även blir en möbel som kan hänga med under många år framöver.
Bra att veta om COUNTRYSIDE
Höjd: 212 cm
Bredd: 148 cm
Djup: 44 cm
Förvaring: 5 hyllplan
Leveranssätt: Fraktfri hemleverans


IDRE skänkvitrin
Med IDRE får du förvaring i en mängd olika varianter från golv till tak. Möbeln består utav en skänk med tre skåp och lika många lådor ovanpå dessa. Ovanpå skänken står en ovandel som består utav två skåp med glasluckor som du till exempel kan använda som vitrinskåp, samt ett flyttbart hyllplan. Innanför glasdörrarna finns flyttbara hyllplan i glas som låter dig anpassa höjden utifrån de saker som du vill få plats med. Den här skänken kan passa in i en mängd olika rum i ditt hem, såsom vardagsrummet eller köket om du har utrymmet att tillgå. Den kommer garanterat att kunna hålla plats åt det du önskar – och lite till.
Bra att veta om IDRE
Höjd: 198 cm
Bredd: 130 cm
Djup: 43 cm
Förvaring: 3 skåp, 3 lådor, 2 vitrinskåp och 2 hyllplan
Leveranssätt: Fraktfri hemleverans

När man bestämmer sig för att införskaffa några bra förvaringsmöbler bör man ta några viktiga faktorer i aktning:

  • Hur ofta skall föremålen användas?
    När man har saker som används ofta är det bra med förvaringsmöbler som står nära till hands och som är lätta att använda. Enkla förvaringskorgar och lådor med snygg design kan ställas i hörn eller under bord där man kommer åt sina grejer utan problem. Är det däremot frågan om till exempel julgransbelysning eller skidutrustning kan man ställa förvaringsmöbeln på vinden eller garaget.
  • Vad kräver föremålen för att inte skadas?
    Är det fina textiler, redskap eller gummistövlar som skall förvaras? Olika material kräver olika omsorg varav föremål som lätt rostar inte bör stå i fuktig miljö medan gummi kan torka om det står för varmt. Kläder som ska förvaras under längre tid i ett förråd eller liknande ligger bäst i tätt försluten förvaring.
  • Var skall förvaringsmöbeln stå?
    Har man lite utrymme kan det vara bra att använda finurliga lösningar som förvaringskorgar som kan stå uppe på andra möbler och därmed inte tar plats. Vid större utrymmen kan man kosta på sig stora förvaringsmöbler som kan ta de stora föremålen utan problem. Även vägghängda lösningar kan frigöra golvyta på ett smart sätt.