Meny Stäng

Förvaringsmöbler

Köp förvaringsmöbler online

Vare sig man bor i en liten studentlya eller en stor villa är förvaring något av det viktigaste i ett hem. Köksutrustning, badrumsattiraljer, pärmar och kontorsföremål är bara några av de många saker som man vill få undan så att de inte täcker varenda yta. Garderober och lådor blir ofta fyllda till gränsen och hur mycket man än försöker slänga, brukar det ändå finnas ton av grejer som behövs men inte har någon plats att förvaras på.

Här kommer förvaringsmöbler till räddningen! Det finns en myriad av olika sorter som både är snygga och fiffiga och man kan idag trolla bort många föremål genom att förvara dem i praktiskt designade möbler. Förvaringsmöbler finns i en mängd olika former och det finns flera modeller som är speciellt utformade för att förvara en viss typ utav sak. Till exempel finns det CD-hyllor med hyllplan måttanpassade till skivfodralen. Här presenterar vi några olika varianter.

När man bestämmer sig för att införskaffa några bra förvaringsmöbler bör man ta några viktiga faktorer i aktning:

Hur ofta skall föremålen användas?

När man har saker som används ofta är det bra med förvaringsmöbler som står nära till hands och som är lätta att använda. Enkla förvaringskorgar och lådor med snygg design kan ställas i hörn eller under bord där man kommer åt sina grejer utan problem. Är det däremot frågan om till exempel julgransbelysning eller skidutrustning kan man ställa förvaringsmöbeln på vinden eller garaget.

Vad kräver föremålen för att inte skadas?

Är det fina textiler, redskap eller gummistövlar som skall förvaras? Olika material kräver olika omsorg varav föremål som lätt rostar inte bör stå i fuktig miljö medan gummi kan torka om det står för varmt. Kläder som ska förvaras under längre tid i ett förråd eller liknande ligger bäst i tätt försluten förvaring.

Var skall förvaringsmöbeln stå?

Har man lite utrymme kan det vara bra att använda finurliga lösningar som förvaringskorgar som kan stå uppe på andra möbler och därmed inte tar plats. Vid större utrymmen kan man kosta på sig stora förvaringsmöbler som kan ta de stora föremålen utan problem. Även vägghängda lösningar kan frigöra golvyta på ett smart sätt.

Recension:
Förvaringsmöbler
Betygsatt av: Garderober.nu
Betyg: 4.6/5