Garderobsbelysning – Praktiskt och dekorativt

När man planerar sin garderob är det ofta själva förvaringen som man har i åtanke. Men förutom den finns det flera andra saker som man bör tänka på för att kunna njuta utav sin nya garderob så mycket som möjligt. En sådan sak är belysningen, där man då brukar tala om den specifika termen garderobsbelysning.

Med garderobsbelysning menar man belysning som sitter inne i garderoben och finns till för att du enklare ska kunna hitta bland dina saker. Ibland räcker inte den övriga belysningen i rummet till, då till exempel garderobsdörren kan skymma ljusets insläpp. Med en lampa inne i garderoben får du en mycket bra punktbelysning som gör att du smidigt kan hitta det du söker.

Garderobsbelysning finns idag i flera olika varianter och en vanlig sådan är en mindre batteridriven lampa som du enkelt fäster inne i garderoben med hjälp utav en klämma eller dubbelhäftande kuddar. Dessutom finns det modeller som automatiskt tänds när du öppnar garderobsdörren, vilket gör att du alltid är garanterad ett hjälpande ljus. Dessa lampor fungerar så att knappen sitter emot dörren och släpps upp när dörren öppnas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *