Garderober på nätet

Fövaringsmöbel

Utöver den klassiska garderoben med dörr så finns det en mängd andra sätt som du kan förvara dina kläder på. En möble som låter dig förvara kläder och adnra saker på flera fiffiga sätt är en klassiska förvaringsmöbel. Här kombineras hyllplan med stänger och skåp för att du ska kunna få plats med alla de saker du vill kunna förvara.

 
 
Produkter per sida: Sortera på:
 
Sidor: first pageprev page1 2 3next pagelast page

VALDE Garderob 103 Grafitti

VALDE Garderob 103 Grafitti

VALDE Garderob är en färgsprakande förvaringsmöbel för dig som är ute efter okonventionell och lekfull inredning. Dess klassiska former blandas med urban färgprakt och går samman i en våghalsig, attitydstinn symbios som inte blir sämre av de rustika detaljerna i metall. Invändigt bjuder VALDE på stora ytor. Rymliga hyllplan, en klädstång samt en hatthylla finns där för att tillfredsställa dina förvaringsbehov. Garderoben är tillverkad i en blandning av massivt trä och MDF. En möbel för dig som anser att villa villerkulla och graffiti är en lyckad kombination!Klassiska former blandas med urban färgpraktMultifärgad garderob i massivt trä och MDF. Dörrar med grafittimotiv. Hyllplan, klädstång och hatthylla invändigt.

SEK4,676.00 Läs mer Till butiken

BIKINI Skåp 35 Vit/Spegel

BIKINI Skåp 35 Vit/Spegel

BIKINI Skåp är en stilren och stadig förvaringsmöbel för det moderna hemmet. Dess eleganta uppenbarelse med raka linjer ger ett sofistikerat uttryck som smittar av sig på resten av rummet. Skåpet innefattar fem hyllplan varav tre flyttbara. Skåpdörren är utrustad med en stor helfigursspegel. Modern och smakfull inredning!Utrustad med en stor helfigursspegelVitt förvaringsskåp med melaminbelagd yta och spegeldörr. Fem hyllplan varav tre är flyttbara. Skåpet levereras omonterat.

SEK1,195.00 Läs mer Till butiken

AMELIE Skåp 70 Bok

AMELIE Skåp 70 Bok

AMELIE är ett riktigt allroundskåp som låter dig skapa ordning och reda i hemmet. Med sin högresta siluett och metallfärgade handtag är en lättplacerad och elegant förvaringsmöbel som passar utmärkt för kontorsgrejerna i arbetsrummet eller varför inte som ett modernt linneskåp eller garderob? De fem flyttbara hyllplanen låter dig dessutom anpassa skåpet efter dina personliga förvaringsbehov. MåttBredd: 70 cmDjup: 34 cmHöjd: 189 cmSpecifikationerMaterial: melaminbelagd spånskivaFärg: bokdekorVikt: 46 kg

BALLERINA Skoskåp 50 Borstad ek/Spegel

BALLERINA Skoskåp 50 Borstad ek/Spegel

BALLERINA Skoskåp är en smart utformad förvaringsmöbel för dig som vill ha bättre ordning på dina skor. Skåpets stilrena design med rakt formspråk gör att de passar i de flesta moderna hemmiljöer. Den snygga och slittåliga ytfinishen är i ekmönstrad melamin. Möbelns praktiska konstruktionen, med stor spegeldörr, rymmer upp till tjugo par skor. Ett måste för flerbarnsfamiljen och skofantasten!Bättre ordning på dina skorEkfärgat skoskåp med inbyggd förvaring i spegeldörren. Rymmer 20 par skor. Produkten levereras omonterad.

SEK1,495.00 Läs mer Till butiken

ABSOLUTO Förvaringsmöbel Vit/Ljus Ek

ABSOLUTO Förvaringsmöbel Vit/Ljus Ek

Möbelserien ABSOLUTO erbjuder det som behövs för ett stilfullt och funktionellt vardagsrum. Avskalade linjer, genomtänkt design och smarta detaljer ger en samling möbler som gör hemmet lite snyggare. Låt möblerna matcha snyggt tillsammans, sprid ut dem i olika rum och låt dem binda ihop hemmet stilmässigt eller välj ut en favorit som får stå i rampljuset på egen hand. Förvaringsmöblerna i serien finns i två olika färgkollektioner, Vit/Ljus ek och Vildek ? välj den som passar bäst hos just dig.Förvaringsmöbel i ekdekor och vit högglans. Möbelns högra sida innehåller fem öppna förvaringsfack med hyllplan av glas. MåttBredd: 93 cmDjup: 40 cmHöjd: 190 cmSpecifikationerMaterial: melaminbelagd samt högglanslackad spånskiva, transparent säkerhetsglasFärg: Ljus ek (Sonoma Oak), vit högglansVikt: 71 kgÖvrig produktinfo: lådan dras ut på lättglidande metallskenor

SEK2,895.00 Läs mer Till butiken

AMELIE Skåp 70 Ljus ek

AMELIE Skåp 70 Ljus ek

AMELIE är ett riktigt allroundskåp som låter dig skapa ordning och reda i hemmet. Med sin högresta siluett och metallfärgade handtag är en lättplacerad och elegant förvaringsmöbel som passar utmärkt för kontorsgrejerna i arbetsrummet eller varför inte som ett modernt linneskåp eller garderob? De fem flyttbara hyllplanen låter dig dessutom anpassa skåpet efter dina personliga förvaringsbehov. MåttBredd: 70 cmDjup: 34 cmHöjd: 189 cmSpecifikationerMaterial: melaminbelagd spånskivaFärg: ljus ek (Sonoma oak)Vikt: 46 kg

TORNET Snurrhylla 34 Sandek

TORNET Snurrhylla 34 Sandek

TORNET är en smart och praktisk hylla som rent funktionsmässigt för tankarna till den traditionella boksnurran. TORNET är dock rent visuellt och konstruktionsmässigt en modern förvaringsmöbel. TORNET lämpar sig ytterligt för förvaring av pärmar och större böcker av olika slag. Hyllan är tillverkad av spånskivor med melaminyta. En trevlig förvaringsmöbel för det moderna hemmet.Snurrbar hylla i sandfärgad ekdekor.

LAPTOP Datorbord Grå

LAPTOP Datorbord Grå

Smarta datorbordet LAPTOP kombinerar skrivbord och byrå i en och samma möbel. När det är dags för arbete eller internetsurfande förlängs LAPTOP enkelt till ett praktiskt skrivbord genom att hurtsdelarna skjuts ifrån varandra. När du har arbetat klart är det bara att föra delarna samman igen och skrivbordet har blivit en stilren förvaringsmöbel. Med tre lådor på den högra delen och ett skåp på den vänstra finns det även gott om utrymme att förvara saker på. LAPTOP är helt enkelt möbeln för dig som vill ha ett lika effektivt som snyggt hem.

SEK1,995.00 Läs mer Till butiken

LEONORE Garderob 121 Vit

LEONORE Garderob 121 Vit

LEONORE Garderob är en stilren och praktisk förvaringsmöbel som passar de flesta hem och inredningsstilar. Dess enkla och fräscha design i kombination med de många förvaringsmöjligheterna resulterar i en prisvärd och rymlig garderob som passar alla. Det stora skåpet är utrustad med en klädstång i metall. Det lilla skåpet har två flyttbara hyllplan. De tre lådorna monteras på lättglidande metallskenor. Kvalitetsmöbel av rang!Prisvärd och rymlig garderobGarderob i vit folie. Finns att tillgå i ett flertal finishar.

SEK2,195.00 Läs mer Till butiken

JAPURA Byrå 90 Vit/Multi

JAPURA Byrå 90 Vit/Multi

JAPURA Byrå är en unik och praktisk förvaringsmöbel som hamnar i blickfånget direkt. Dess lekfulla design bjuder på många uttryck, material och färger som tillsammans bildar en oemotståndlig helhet. De tio lådorna i olika storlekar och utföranden ger en originell touch samtidigt som de erbjuder många typer av förvaring. Byråns stadiga stomme är tillverkad i metallklädd MDF med kopparfinish. Benen är tillverkade massivt mangoträ. En trivsam möbel som bidrar med en spännande atmosfär till inredningen!Unik och praktisk förvaringsmöbel som hamnar i blickfånget direktVit och svart byrå med lådor i olika färger och mönster.Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.

SEK5,995.00 Läs mer Till butiken

BASILIC Köksförvaring 99 Vit/Akacia

BASILIC Köksförvaring 99 Vit/Akacia

BASILIC Köksförvaring är en smart och praktisk förvaringsmöbel för det moderna kökslandskapet. Dess fräscha design med finish i vitt och akacia och raka linjer samt handtag och metallfärgade detaljer, resulterar en stilren och lättmatchad möbel. Enheten är utrustad med en låda och tre skåp och ett antal öppna fack. Det öppna förvaringsutrymmet högst upp på möbeln lämpar sig ypperligt för till exempel en mikrovågsugn eller kaffekokare. Funktionell och stilfull köksförvaring!En smart och praktisk förvaringsmöbelFörvaringsmöbel med melaminbelagd yta i vitt och akacia. Produkten levereras omonterad.

SEK1,495.00 Läs mer Till butiken

BARALLO Byrå 100 Svart/Vit

BARALLO Byrå 100 Svart/Vit

BARALLO Byrå är en handtillverkad förvaringsmöbel utöver det vanliga. Dess utstickande designen hamnar i blickfånget direkt med sin blandning av traditionellt och modernt möbelhantverk. Den dynamiska färgsättningen och karaktärfulla detaljer, som till exempel de skruvade handtagen, bidrar till en unik atmosfär . Byrån har en stomme i massivt trä. Lådorna är tillverkade i MDF och monterade på lättglidande metallskenor. En utsökt möbel som förvarar med stil!Handtillverkad förvaringsmöbel utöver det vanligaSvartvit byrå i barockstil.Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.

SEK7,095.00 Läs mer Till butiken

ZERMATT Byrå 45 Mangoträ/Multi

ZERMATT Byrå 45 Mangoträ/Multi

ZERMATT Byrå är en charmig förvaringsmöbel som erbjuder ett unikt uttryck. Dess lekfulla och varma framtoning ger inredningen en mysig känsla som smittar av sig på sin omgivning. SARITA är utrustad med ett flertal lådor i vitt skilda färger, tillverkningsmaterial och storlekar. Alla förvaringsenheter har även sin egen unika knopp. Byråns stomme är tillverkad i massivt mangoträ. En handtillverkad möbel för dig som vill unna det det där lilla extra!Snygg och stadig stol som har det där lilla extraByrå i massivt mangoträ med lådfronter i olika material och färger. Material som används vid tillverkningen av lådfronterna är till exempel äkta läder och metall. Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Produktbilderna fungerar endast som referens.

SEK3,595.00 Läs mer Till butiken

KASPER Byrå 46 Vit

KASPER Byrå 46 Vit

KASPER Byrå är en snygg och praktisk förvaringsmöbel som även passar utmärkt som sängbord. Med rak och elegant design ger KASPER en fräsch känsla och passar i de allra flesta hemmiljöer. Byrån är utrustad med tre lådor och finns att tillgå i två olika finishar. Europeisk design när den är som bäst!Snygg och praktisk förvaringsmöbelByrå i vit folie med tre lådor. Produkten levereras omonterad.

BIB Köksförvaring 40 Vit

BIB Köksförvaring 40 Vit

BIB Köksförvaring är ett stilrent och praktiskt litet skåp för det moderna hemmet. Inuti skåpet finns en liten hjulförsedd metallplatta som är avsedd för tung köksutrustning som till exempel gasflaskor. Skåpet har en öppning baktill för att underlätta elförsörjning eller installation av gasflaska till en spisenhet. Möbeln är även utrustad med en låda.Förvaringsmöbel med vit, melaminbelagd yta.

LEONE Skrivbordsmöbel 153 Sandek/Antracit

LEONE Skrivbordsmöbel 153 Sandek/Antracit

LEONE Skrivbordsmöbel är den optimala fusionen mellan skrivbord och förvaringsmöbel. Dess moderna design med raka linjer och snygga detaljer ger ett fräscht och proffsigt intryck. Möbelns många förvaringsmöjligheter med utrymme för allt du kan behöva under ett arbetspass, skapar ordning och reda bland viktiga papper och tillbehör. Bordsskivan är dessutom vridbar för att kunna anpassas till resten av inredningen. Stilfull design, förvaring och funktionalitet i ett och samma paket!Förvaringsmöjligheter med ytrymme för allt du kan behöva under ett arbetspassEkfärgad skrivbordsmöbel med vridbar skrivbordsdel och förvaring i form av skåp, hurts och öppna fack.

SEK2,995.00 Läs mer Till butiken

ANA Byrå 100 Mangoträ/Multi

ANA Byrå 100 Mangoträ/Multi

ANA Byrå är en charmig förvaringsmöbel som erbjuder ett unikt uttryck. Dess lekfulla och varma framtoning ger inredningen en mysig känsla som smittar av sig på sin omgivning. ANA är utrustad med ett skåp samt ett flertal lådor i vitt skilda färger, tillverkningsmaterial och storlekar. Alla förvaringsenheter har även sin egen unika knopp. Byråns stomme är tillverkad i solitt mangoträ vilket resulterar i en pålitlig hållbarhet och stabilitet. En handtillverkad möbel för dig som vill unna det det där lilla extra!Charmig byrå som erbjuder ett unikt uttryckByrå i massivt mangoträ med ett skåp och elva lodor i olka färger och material. Bland materialen märks bland annat äkta läder. Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.

SEK5,895.00 Läs mer Till butiken

BARAKKO Byrå 70 Silver

BARAKKO Byrå 70 Silver

BARAKKO Byrå är en handtillverkad förvaringsmöbel utöver det vanliga. Den oemotståndliga designen, där moderna influenser och rokkoko-stil går samman, ger ett sofistikerad och unikt uttryck som höjer ditt rums stilfaktor med många snäpp. Byrån har en stomme i MDF och ben tillverkade i massiv björk. Lådorna är monterade på lättglidande metallskenor och utsmyckade med silverfärgade metallhandtag. En otroligt elegant möbel som sätter guldkant på tillvaron!Handtillverkad förvaringsmöbel utöver det vanligaSilverlackad barockbyrå med metallbeslag.Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.

SEK4,495.00 Läs mer Till butiken

KASPER Byrå 46 Ek-Borstad

KASPER Byrå 46 Ek-Borstad

KASPER Byrå är en snygg och praktisk förvaringsmöbel som även passar utmärkt som sängbord. Med rak och elegant design ger KASPER en fräsch känsla och passar i de allra flesta hemmiljöer. Byrån är utrustad med tre lådor och finns att tillgå i två olika finishar. Europeisk design när den är som bäst!Snygg och praktisk förvaringsmöbelByrå i ekmönstrad folie med tre lådor. Produkten levereras omonterad.

SARITA Byrå 48 Grå/Multi

SARITA Byrå 48 Grå/Multi

SARITA Byrå är en charmig förvaringsmöbel som erbjuder ett unikt uttryck. Dess lekfulla och varma framtoning ger inredningen en mysig känsla som smittar av sig på sin omgivning. SARITA är utrustad med ett flertal lådor i vitt skilda färger, tillverkningsmaterial och storlekar. Alla förvaringsenheter har även sin egen unika knopp. Byråns stomme är tillverkad i grålackad metall och har en toppskiva i massivt trä. En handtillverkad möbel för dig som vill unna det det där lilla extra!En förvaringsmöbel utöver det vanligaByrå i grålackad metall med toppskiva i massivt trä samt lådor i olika storlekar och material. Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm. Produktbilderna fungerar endast som referens.

SEK4,495.00 Läs mer Till butiken

BARNABY Byrå 44 Vit/Multi

BARNABY Byrå 44 Vit/Multi

BARNABY Byrå är en gemytlig och detaljrik förvaringsmöbel med vintage-känsla. Med genomtänkt design, mjukt formspråk och färgrika detaljer, skapar byrån en välkomnande atmosfär som smittar av sig på resten av inredningen. Den stadiga stommen är i massivt trä medan de målade lådorna är tillverkade i MDF och är utrustade med lättglidande skenor i metall. En möbel för dig som söker ett unikt uttryck!Gemytlig och detaljrik förvaringsmöbelVit byrå med antiksliten look och färgglada lådor.Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.

SEK2,995.00 Läs mer Till butiken

FANTASTICA Byrå 82 Bladsilver

FANTASTICA Byrå 82 Bladsilver

FANTASTICA Byrå är en handtillverkad förvaringsmöbel utöver det vanliga. Med sin bedårande blandning av gamla och nya influenser utstrålar byrån en fräsch och innovativ känsla som passar i såväl klassiskt som modernt inredda hem. Som grädde på moset har vi det kurviga formspråket och den ljuvliga färgen som kompletteras fint av de diamantformade knopparna och skapar en exklusiv look. Byrån har en stomme i massivt trä. Lådorna är tillverkade i MDF och är monterade på lättglidande metallskenor. Snygg och praktisk byrå som har det där lilla extra!Bedårande blandning av gamla och nya influenserBarockinspirerad byrå med yta innehållande bladsilver.Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.

SEK5,595.00 Läs mer Till butiken

ALISHA Byrå 95 Vit

ALISHA Byrå 95 Vit

ALISHA Byrå är en karaktärsfull och praktisk förvaringsmöbel som blandar gammalt och nytt. Den originella designen bjuder på både lekfullhet och detaljrikedom med sin blandning av rokoko och högglanslack. Den unika lådfronten med färgglada knoppar som vilar på ett motiv av avlövade grenverk, ger ALISHI ett härligt djup som är få möbler förunnat. Byråns stomme och lådfronter är i MDF medan benen är tillverkade björk. De rymliga lådorna monteras på lättglidande metallskenor. En spännande stämningshöjare som piggar upp i inredningsdjungeln!Karaktärsfull och praktisk förvaringsmöbelVitlackad byrå i barockstil med svartvit front och färglada knoppar.Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.

SEK6,995.00 Läs mer Till butiken

LUCAN Byrå 45 Mangoträ/Multi

LUCAN Byrå 45 Mangoträ/Multi

LUCAN Byrå är en unik och praktisk förvaringsmöbel som hamnar i blickfånget direkt. Dess lekfulla design bjuder på många uttryck, material och färger som tillsammans bildar en oemotståndlig helhet. De tio lådorna i olika storlekar och utföranden, ger en originell touch samtidigt som de erbjuder många typer av förvaring. Byråns stomme och ben är i massivt mangoträ medan lådor och lådfronter är tillverkade i MDF och monteras på lättglidande metallskenor. En trivsam möbel som bidrar med en spännande atmosfär till inredningen!Unik och praktisk förvaringsmöbel som hamnar i blickfånget direktByrå i antikbehandlat mangoträ med lådor i olika färger och storlekar. Denna möbel är handtillverkad. Det innebär att varje exemplar av möbeln är unikt och att måtten varierar något från möbel till möbel. Detta bidrar ytterligare till möbelns rustika charm.

SEK4,395.00 Läs mer Till butiken

LEONORE Garderob 121 Ebenholts

LEONORE Garderob 121 Ebenholts

LEONORE Garderob är en stilren och praktisk förvaringsmöbel som passar de flesta hem och inredningsstilar. Dess enkla och fräscha design i kombination med de många förvaringsmöjligheterna resulterar i en prisvärd och rymlig garderob som passar alla. Det stora skåpet är utrustad med en klädstång i metall. Det lilla skåpet har två flyttbara hyllplan. De tre lådorna monteras på lättglidande metallskenor. Kvalitetsmöbel av rang!Prisvärd och rymlig garderobGarderob i ebenholtsmönstrad folie. Finns att tillgå i ett flertal finishar.

SEK2,095.00 Läs mer Till butiken
Sidor: first pageprev page1 2 3next pagelast page