Meny Stäng

Klädhängare

Köp en klädhängare online

Är du på jakt efter klädhängare? Har du kommit fram till att några väl placerade sådana kan ge ett mer välstädat hem? Eller är det kanske på kontoret de ska placeras? Oavsett vilket har du fattat ett bra beslut. Klädhängare är verkligen till stor hjälp när det kommer till att hålla ordning. De gör stor nytta både på arbetsplatsen och i hemmet. De finns också i många olika storlekar, material och stilar. Det finns alltså en variant för alla.

En billig städhjälp

Vi har nog alla upplevt hur snabbt det kan bli stökigt i en hall. Jackor slängs på golvet och skorna hamnar på hallmattan. Mössor och vantar hamnar strax innanför dörren. Vad ska man då göra för att lösa problemet? Tjata i timmar varje dag? Nej, det är sällan ett bra sätt att lösa problem. Varför inte investera i någon eller några klädhängare istället? Det går snabbt, är enkelt, relativt billigt och besparar hela familjen en hel del frustration. En alldeles perfekt lösning med andra ord.

Att placera en klädhängare i hallen är klokt. Den får gärna stå strax innanför dörren, så att kläderna inte hinner hamna på golvet ändå. På klädhängaren finns det plats för jackor och överdragsbyxor. Där kan även regnkläderna hänga. För vantar och mössor är det däremot klokt att ta fram en korg. De kan naturligtvis också förvaras i en låda i hallbyrån. Huvudsaken är att du hittar en bra lösning som fungerar för din familj. Du behöver inte välja samma lösning som alla andra.

Klädhängare till stugan på landet

Till stugan på landet får man ofta fullt med gäster och släktingar på sommaren. Då är det viktigt att man har en smart lösning av klädförvaring och klädhängare till gästerna. Men hjälp av en eller ett par klädhängare får man plats med alla gästernas kläder oavsett vilket väder som råder för dagen.

Att klädhängaren är en billig städhjälp råder det dock inga tvivel kring. Du kan hitta modeller som inte kostar mer än 100 kronor. Detta gäller förstås de enklaste modellerna. Vill du ha en större eller mer påkostad hängare kostar det förstås lite mer. Poängen här är att du själv styr. Vill du ha en billig lösning kan du få en sådan. Har du däremot ytterligare önskemål gällande storlek och design kan du välja att lägga till några hundralappar. Klädhängare finns i de flesta prisklasser.

Klädhängare på kontoret

På kontoret fyller klädhängaren samma funktion som hemma. Visserligen brukar förhoppningsvis inte de anställda kasta kläderna på golvet. I det avseendet beter de sig förhoppningsvis inte som förskolebarn. Däremot behöver ju även de någonstans att hänga sina kläder. Annars kanske jackorna hängs över stolarna inne på de enskilda kontoren. Det gör kanske inget till vardags. Däremot ser det inte speciellt prydligt och proffsigt ut när det kommer besökare.

Att ha en klädhängare på kontoret kan också bidra till att skapa en hemtrevlig känsla. Det är ju meningen att alla anställda ska trivas på arbetsplatsen. För att de ska kunna göra det finns en rad saker som måste uppfyllas. Det måste vara högt i tak rent mentalt. Alla måste uppleva att de blir sedda och hörda. Chefen måste också vara en bra ledare som är rättvis och med bra ledaregenskaper.

Vidare måste stämningen mellan arbetskamraterna i huvudsak vara bra. Detta är förstås viktiga faktorer. Det är däremot lätt att glömma själva kontoret. De flesta trivs bättre på en arbetsplats där kontoret är inrett med omsorg. En klädhängare kan tyckas vara en obetydlig detalj. Och visst är den det, på sätt och vis. Tillsammans med alla andra möbler och inredningsdetaljer skapar den dock en helhet. Det är helheten som gör att alla trivs.

Även för besökare som kommer för att delta på möten är klädhängaren till hjälp. I och med att den står där, vet de direkt vart de ska hänga av sig jackan. Det förenklar och de slipper bära runt på jacka och eventuell halsduk.

Finns i många butiker

Naturligtvis kan du hitta en klädhängare i närmaste möbelbutik. Om du har långt till närmaste möbelbutik behöver du dock inte ta dig så långt. Klädhängarna finns nämligen även i andra typer av butiker. Det finns till exempel ett flertal varianter i butikskedjor som Clas Ohlson och Jula. Ofta är de också billigare där. Däremot har du naturligtvis inte lika stort utbud där. Du har heller inte samma möjlighet att välja en estetisk stil som passar dig.

Vill du ha största tänkbara sortiment bör du därför besöka en möbelbutik. Allra störst utbud får du dock tillgång till på nätet. Där kan du se olika typer av klädhängare, se tillgängliga färger och jämföra priser. Väljer du att shoppa på nätet kan du också få produkten hemkörd och slipper ta dig till butiken. Många anser att detta är väldigt praktiskt och bekvämt.

Andra kompletterande produkter

En klädhängare är onekligen till stor hjälp. Den hjälper till att hålla städat och snyggt i hallen. Den kan dock inte hantera alla typer av kläder. Du kan därför behöva köpa några kompletterande produkter. Bland annat kan det vara bra att köpa en skohylla. Där kan alla skor ställas och hallmattan kan åter bli fri att stå på. Det gör också att det blir enklare att dammsuga och skura golv. Vidare behöver du någon typ av förvaring för mössor och vantar. Kanske har du redan en byrå i hallen. I så fall kanske du har möjlighet att tömma en byrålåda.

Där kan alla vantar och mössor förvaras. På så sätt slipper de försvinna, vilket ofta tycks hända annars.
Om du inte har någon byrå eller om den redan är full, kan du köpa förvaringskorgar. Dessa kan ställas på golvet intill en byrå eller klädhängare. De kan också placeras under en möbel. Du kanske har en hallbänk med höga ben. Då kan korgarna placeras under den. På så sätt blir det ännu mer rent i hallen. Det blir också betydligt mer lättstädat.

Förutom dessa produkter kanske du vill putsa på det estetiska lite. Du kanske är ute efter en fin hallmatta. Sådana finns det gott om och du kan hitta något som passar inredningen. Det finns såväl enfärgade mattor som mattor med mönster. Ett hem upplevs ofta som mer ombonat om det finns mattor på golven. Det blir också varmare och skönare att gå barfota inomhus. En hallmatta kan också vara bra att ha eftersom den fångar upp fukt och smuts. Det gör att hallgolvet slipper bli förstört. En matta går ofta att tvätta. Den är dessutom lättare att byta ut än ett golv.

Recension:
Klädhängare
Betygsatt av: Garderober.nu
Betyg: 4.2/5