Köp TV-bänkar online

Tv-bänkar och mediabänkar är en möbel som ofta får stå i blickfånget i många vardagsrum. Att denna är estetiskt tilltalande, rymmer såväl tv-boxar som filmer och även håller plats åt din tv ger dig en multifunktionell möbel som mer än gärna får ha det där lilla extra.

När man ska köpa tv-bänk finns idag en stor mängd alternativ att välja mellan. Du kan både hitta dem på nätet eller i möbelaffärer i flera olika former, modeller och färger. På denna sida har vi gjort det lite enklare för dig som funderar på att köpa tv-bänk på nätet genom att sammanställa information om vad man bör tänka på, samt plockat ut några olika modeller utav möbeln.

GIBSON tv-bänk
En relativt klassiskt tv-bänk får du i möbeln GIBSON. Tv-bänken är uppdelad i tre olika sektioner, där den mittersta består utav två hyllplan. Här kan du till exempel placera tv-boxar och spelkonsoler så att de har en fast plats i direkt anslutning till din tv. På baksidan utav möbeln finns hål från dessa hyllplan, där du kan dra igenom alla kablar på ett snyggt och stilrent sätt. De yttre sektionerna består i sin tur utav stora, rymliga lådor som kan hålla plats åt såväl filmer och spel som tv-kontroller och helt andra saker. Bänkens stilrena exteriör gör att den passar mycket bra i de flesta hemmen.
Bra att veta om GIBSON:
Höjd: 38 cm
Längd: 180 cm
Djup: 46 cm
Förvaring: 2 hyllplan och 2 lådor
Leveranssätt: Fraktfri hemleverans


JEFF tv-bänk
För den som inte har behov utav någon dold förvaring i sin tv-bänk kan det passa bättre med en mer nätt och öppen modell. Just detta finner du i möbeln JEFF. Istället för fötter är den här tv-bänken försedd med rullbara hjul vilket gör att du mycket enkelt kan flytta på bänken som så skulle behövas. Detta kan till exempel vara aktuellt om du vill kunna se på tv från olika ställen i ett och samma rum. Förutom att hålla plats åt din tv har bänken ett flyttbart hyllplan där du får plats med en del saker. Om man känner att JEFF är en passande, men för liten tv-bänk så finns den även i en större modell som är 120 cm bred.
Bra att veta om JEFF:
Höjd: 35 cm
Längd: 79 cm
Djup: 39 cm
Förvaring: 2 hyllplan
Leveranssätt: Fraktfri hemleverans


CATO tv-bänk
För den som valt att utrusta sin tv med det lilla extra krävs även förvaring för att klara av detta, vilket du garanterat får i tv-bänken CATO. Invändes är tv-bänken uppdelad i tre sektioner, som alla har två flyttbara hyllplan i glas. Den stora luckan framtill är i rökfärgat glas, vilket gör att du döljer dina saker på stilfullt sätt, samtidigt som kontakten mellan teknik och fjärrkontroller inte bryts. För att underlätta installationen utav boxar och andra konsoler kan man lyfta av en del utav ovansidan, så att man enkelt kommer åt alla sladdar utan att behöva flytta på möbeln. Dessutom är möbeln välventilerad för att dina teknikprylar inte ska bli alltför varma och gå sönder.
Bra att veta om CATO:
Höjd: 55 cm
Längd: 150 cm
Djup: 45 cm
Förvaring: 9 hyllplan
Leveranssätt: Fraktfri hemleverans

Tänk praktiskt när det kommer till storlek
Precis som med andra möbler finns en tv-bänk i olika mått, färger och modeller. Därför är det viktigt att man mäter i sin bostad så att tv-bänken passar in där man tänker sig att den ska stå. Det är även viktigt att tänka på vad man ska använda tv-bänken till. Att köpa en tv-bänk utan att tänka på dina behov är i längden ett oekonomiskt tillvägagångssätt. Det slutar ofta med att man i slutändan ångrar sig och måste köpa en ny. Därför är det viktigt att tänka på dina behov och ditt eget tyckte, så att just du blir nöjd!

Stor tv betyder stor tv-bänk tänker många, men så måste det absolut inte vara. Idag väljer många att hänga upp sin skärm på väggen, vilket gör att du inte behöver tänka på att bänken ska klara av att bära upp den. Istället kan du då välja bänk utifrån övriga aspekter, såsom förvaringsbehovet för övriga tv-komponenter. Dessutom kan den gömma undan alla sladdar och kontakter på ett snyggt sätt.

Tv-bänkens insida
Behoven för insidan av en tv-bänk är också viktigt att tänka på. En del har flera hyllplan medans andra kanske inte ens har en insida. En del använder tv-bänken endast för att ha en tv på, men det är också viktigt att tänka på att annan elektronik som högtalare, baslåda och boxar också ska få plats någonstans. Därför brukar en tv-bänk med utrymme för att lägga in tv-kontroller och annan elektronik som numera används med Tv:n varmt uppskattas.

Låt möbeln bli en del av din inredning
Vad man även kan tänka på är om man vill att tv-bänken ska passa in med övriga möbler i rummet. I ett litet rum är det ofta mer passande med en mindre tv-bänk för att ha större golvyta för andra saker eller fri rörelseyta. Genom att se hur andra möbler i rummet ser ut kan du också få ett snyggt flow i rummet. Kanske är övriga möbler en del av en speciell kollektion eller serie. Då är det ofta snyggt med en passande tv-bänk som inte avviker från mönstret och istället smälter in i mängden.