Meny Stäng

Trådbackar

Köp en Trådback online

Få föremål fyller en funktion för så många som trådbackar. Så gott som alla kan hitta ett användningsområde för dessa backar. Många är dessutom i desperat behov av något liknande. Den som har problem med begränsade förvaringsutrymmen kan använda dem till förvaring. Den som upplever att hemmet lätt blir stökigt kan använda dem för ökad struktur. De kan användas i allt från barnkammaren till badrummet. Det här är helt enkelt en inredningsprodukt som bör ha en plats i varje hem. Att de dessutom är relativt billiga att köpa är naturligtvis en bonus.

Trådbackar i badrummet

Badrummet är ett rum där många strävar efter att hålla fint och fräscht men ofta stöter på hinder. Det är svårt att få förvaringsutrymmet att räcka till. Dessutom är det inte alltid så lätt att få plats med stora hyllor eller byråer i badrummet. Vidare kan vägghyllor inte alltid monteras eftersom väggarna inte alltid bör borras i. Trådbackar blir då den perfekta lösningen. Med hjälp av dessa kan ordningen upprätthållas. Allt från handdukar till badlakan och duschkrämer kan placeras i backarna. Många trådbackar sitter ofta på en ställning med hjul. Det gör att den kan flyttas runt vid behov. Detta förenklar vid städning. Det är för övrigt extra bra i ett badrum, där man kan flytta den vid dusch så att inte sakerna blir blöta.

Ett annat användningsområde i badrummet är förvaring av blöjor och babyprodukter. Ofta placeras babyns skötbord i badrummet. Vad många glömmer är att det i anslutning till skötbordet även behöver finnas en mängd produkter. Blöjor, våtservetter och några extra små plagg är bara några exempel på saker som bör finnas nära skötbordet. Genom att ställa trådbackarna alldeles intill skötbordet löser du detta smidigt. Naturligtvis fungerar den här lösningen även om skötbordet placeras i ett annat rum.

Trådback i barnens rum

I barnens rum upplever nog de allra flesta att det kan bli stökigt ibland. Leksaker ligger ofta spridda och inte sällan ligger det smutsiga klädesplagg på golvet. Det förstnämnda gäller ofta de mindre barnens rum, medan det ofta är de äldre tonårsbarnen som lämnar kläder spridda. Båda problemen kan undvikas med hjälp av trådbackar. Även här kan det vara klokt att välja någon av de modeller där flera trådbackar sitter på ett stativ med hjul. I och med att det finns fler backar finns det också större förvaringsutrymme.

Leksaker, böcker och kläder är bara några exempel på saker som kan förvaras i backarna. Förhoppningsvis inser barnen snabbt hur enkelt det är att lägga in sakerna i backarna. På så sätt kan golvet hållas fritt. Om barnet har en back i vilken smutskläder kan läggas förenklas också ditt jobb. Du kan då hämta backen när det är dags att starta en tvättmaskin. Hämta backen, töm kläderna i tvättmaskinen och därefter är smutskläderna ett minne blott. Det hela blir plötsligt väldigt enkelt. Dessutom skapas mindre frustration.

Passar bra även i förrådet

Trådbackar kan verkligen göra nytta vart som helst i hemmet. Förrådet är definitivt inget undantag. I ett förråd finns det så gott som alltid behov av ytterligare förvaring. För vissa är det kläder som behöver förvaras. För andra kan det vara sportutrustning. Det kan också vara studiematerial som inte används under sommaren. Oavsett till vad du behöver förvaringsutrymme kan trådbackar med stativ vara lösningen.

Det kan också vara så att du har en friggebod där du behöver trådbackarna. Du kanske har verktyg som behöver placeras någonstans. Det kan också vara andra föremål, exempelvis skruvar, fotbollspumpar och ventiler som behöver placeras strukturerat. Om sådana saker får ligga fritt på golv och andra ytor försvinner de lätt. Genom att ge dem en egen plats i en back slipper du tappa bort dem. Du får då bättre ordning på dina saker. När något ska snickras ihop eller bollarna pumpas vet du vart allt finns. Det underlättar verkligen rejält i vardagen.

Billiga att köpa

När man har turen att finna produkter som verkligen är till stor nytta är de tyvärr ofta dyra. Det problemet slipper du med trådbackar. De är billiga att köpa, oavsett om du köper en enskild back eller ett helt stativ med backar. Du kan hitta gott om modeller för runt 300 kronor men det finns också billigare exemplar. För 300 kronor får du normalt sett ett stativ med fyra backar. Behöver du fler backar än så finns högre stativ med fler trådbackar. Dessa är vanligtvis några hundralappar dyrare.
Givetvis finns det dyrare trådbackar än de som nämnts ovan. Det hela beror på vilken butik du väljer samt vilket varumärke. Det finns självklart billigare produkter och dyrare produkter, precis som inom alla andra genrer. Ta gärna en titt på utbudet för att se vilken trådback som skulle passa dig.

Om du bara är ute efter att köpa en enskild trådback kommer du ofta väldigt billigt undan. En sådan kan du hitta för under hundralappen. Naturligtvis bör du se till att välja en modell som passar in i stativet, om du har ett sådant sedan tidigare. Har du inget stativ behöver du inte fundera över detta.

Det finns gott om butiker som säljer de här produkterna. Du kan antingen köpa dem på plats i butik eller beställa online. Om du beställer online tillkommer vanligtvis en fraktkostnad. Hur stor den är varierar från butik till butik. Det kan handla om allt från 39 kronor upp till ett par hundralappar. Eftersom prisskillnaderna är stora är det viktigt att undersöka detta. När det gäller en så pass billig förvaringsmöbel är det onödigt att lägga lika mycket på frakt som produkten kostar. Försök därför att få fri frakt. Det är naturligtvis inte alltid möjligt, men om du handlar för tillräckligt mycket bjuder många företag på frakten.

Trådbackarna är inte så dyra, men kanske behöver du beställa något mer. Då kan du passa på att samordna inköpen. På så sätt slipper du åka till en fysisk butik men slösar heller inte pengar. Naturligtvis ska du alltid försöka spara pengar där det går. Just fraktkostnader är något som det går att spara mycket på. Många tänker inte på att årets sammanlagda fraktkostnader ofta utgör en stor utgift.

Recension:
Trådbackar
Betygsatt av: Garderober.nu
Betyg: 4.4/5