Garderober på nätet

DUAL Garderob 61 Ek borstad

DUAL Garderob är en smart utformad förvaringsmöbel som passar i de flesta hemmiljöer. Möbels smakfulla ek-finish och de raka formspråket resulterar i en lättmatchad möbel som rimmar väl med de flesta inredningsstilar. Dess praktiska konstruktion andas smart förvaring och innefattar ett skåp med tre hyllplan varav två flyttbara och två underliggande lådor. Praktiskt och stilfull garderob!Garderob i ekmönstrad folie med dubelldörr och två lådor. I skåpet finns tre flyttbara hyllplan.


SEK1,395.00

 

Andra har också titta på

NICOLINA Garderob 138 Vit

NICOLINA Garderob 138 Vit
SEK5,895.00

NICOLINA är en omfattande möbelserie som innehåller det mesta som kan behövas i en modern bostad. Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänsla för smakfullt diskreta detaljer som bidrar till en tidlös känsla. Serien erbjuder någonting för varje rum i hemmet, allt från olika förvaringsmöbler till sovrums- och köksmöbler. Möblerna finns att tillgå i vitt eller i ekfinish. Skandinavisk design när den är som bäst!Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänslaSnygg och praktisk garderob med tre dörrar och vit ytfinish. Tre flyttbara hyllplan ingår.

CELSIUS 2 Garderob Vit

CELSIUS 2 Garderob Vit
SEK3,895.00

CELSIUS är en garderobsserie med rymliga och eleganta klädskåp som låter dig förvara dina kläder med klass. Garderoberna är tillverkade i stabil, massiv furu och har en lättskött yta som är vattenavstötande. Måtten är generösa i både bredd- och höjdled och garderoberna finns i olika modeller där utseendet varierar såväl invändigt som utvändigt. CELSIUS finns att tillgå i två färgalternativ, det ena alternativet är en till viss del transparent vitlackad version där träets vackra ådring syns igenom om man tittar noga, och det andra är en helt transparent klarlackad version som tillåter furuns vackra ådring att blomma i sin fulla prakt.Garderob i vitbetsadfuru med tre skåpdörrar.MåttBredd: 140 cmDjup: 55 cmHöjd: 190 cm SpecifikationerMaterial: massiv furuFärg: vitInredning: två sektioner med tre hyllplan i det ena och klädstång och överhylla i det andraVikt: ca 75 kg

ALSTERBO Garderob 88 Grå/Vit

ALSTERBO Garderob 88 Grå/Vit
SEK4,995.00

ALSTERBO är en funktionell och elegant möbelserie för hall och sovrum. Möblerna har ett modernt utseende som präglas av glasfronter, kontrasterande dekorer och diskreta metallhandtag. Välplanerade utrymmen med justerbara hyllplan och mjukstängande dörrar är några av detaljerna som gör sko- och klädförvaring lättare och roligare med ALSTERBO. Så prioriterar du snygg och praktisk förvaring till ett vettigt pris? Då är ALSTERBO en möbelserie för dig! Finns i vitt och antracit eller vitt och Sanremo ekdekor.Garderob i antracitgrått och vitt med tre dörrar och spegel samt utdragbar klädstång. Bakom de mjukstängande dörrarna finns sex justerbara hyllplan så att du kan anpassa utrymmet efter dina behov. Tack vare ett modest totaldjup får den plats även i trängre rum, idealiskt för dig som bor litet. Med hög stilfaktor och ett kompakt format är detta en utmärkt möbel för hallen eller sovrummet.Bra att veta- Justerbara hyllplan- Mjukstängande dörrar- Fronter i säkerhetsglasMaxbelastningSmala hyllor: 7 kgBreda hyllor: 10 kgMåttBredd: 88 cmDjup: 34 cmHöjd: 197 cmDenna möbel förankras i väggen.