Garderober på nätet

KALIX Garderob 81 Ebenholts

KALIX Garderob är en smart utformad förvaringsmöbel som passar i de flesta hemmiljöer. Möbels smakfulla finish i ebenholts och de raka formspråket resulterar i en lättmatchad möbel som rimmar väl med de flesta inredningsstilar. Dess praktiska konstruktion andas smart förvaring och innefattar tre hyllplan varav två flyttbara hyllplan och en underliggande låda. Praktiskt och stilfull garderob!Andas smart förvaringGarderob i ebenholtsfärgad folie med dubbeldörr, tre hyllplan och en underliggande låda. Finn även i vitt.


SEK1,195.00

 

Andra har också titta på

JUPITER Garderob 125 Vit/Röd

JUPITER Garderob 125 Vit/Röd
SEK2,156.00

JUPITER-serien erbjuder praktiska barnmöbler med racingtema. Med en fräsig färgskala och tuffa detaljer som hjulformade handtag är det här en perfekt serie för barn med bensin i blodet. Möblerna består av spånskiva med laminerad yta i melamin.Garderob med två dörrar plus utvändig klädförvaring i form av tre hyllplan och en klädstång. Inuti garderoben finns en sektion med två klädstänger och en sektion med tre hyllplan, varav två justerbara.

Kallholmen Rosgården Klädskåp

Kallholmen Rosgården Klädskåp
SEK16,990.00

Kallholmen Rosgården Klädskåp från Kallholmen

SENSAS Garderob 170 Ek-Borstad

SENSAS Garderob 170 Ek-Borstad
SEK3,495.00

SENSAS är en stilren skjutdörrsgarderob som finns i flera snygga färgkombinationer. Garderober med skjutdörrar är en praktisk och platsbesparande lösning, att skjutdörrarnas rena ytor ger ett elegant och modernt intryck är en trevlig bonus. SENSAS har en generös storlek som ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Garderoben levereras med två hyllor och två klädstänger, extra hyllplan finns att köpa till.Garderob i ekfolie med två skjutdörrar. Extra hyllplan finns att köpa separat.