Garderober på nätet

NICOLINA Skåp 96 Hög Ek

NICOLINA är en omfattande möbelserie som innehåller det mesta som kan behövas i en modern bostad. Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänsla för smakfullt diskreta detaljer som bidrar till en tidlös känsla. Serien erbjuder någonting för varje rum i hemmet, allt från olika förvaringsmöbler till sovrums- och köksmöbler. Möblerna finns att tillgå i vitt eller i ekfinish. Skandinavisk design när den är som bäst!Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänslaSnygg och praktisk garderob med två dörrar och yta i ekfolie. Tre flyttbara hyllplan ingår.


SEK4,695.00

 

Andra har också titta på

JUPITER Garderob 125 Vit/Röd

JUPITER Garderob 125 Vit/Röd
SEK2,156.00

JUPITER-serien erbjuder praktiska barnmöbler med racingtema. Med en fräsig färgskala och tuffa detaljer som hjulformade handtag är det här en perfekt serie för barn med bensin i blodet. Möblerna består av spånskiva med laminerad yta i melamin.Garderob med två dörrar plus utvändig klädförvaring i form av tre hyllplan och en klädstång. Inuti garderoben finns en sektion med två klädstänger och en sektion med tre hyllplan, varav två justerbara.

SENSAS Garderob 170 Ek-Borstad

SENSAS Garderob 170 Ek-Borstad
SEK3,495.00

SENSAS är en stilren skjutdörrsgarderob som finns i flera snygga färgkombinationer. Garderober med skjutdörrar är en praktisk och platsbesparande lösning, att skjutdörrarnas rena ytor ger ett elegant och modernt intryck är en trevlig bonus. SENSAS har en generös storlek som ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Garderoben levereras med två hyllor och två klädstänger, extra hyllplan finns att köpa till.Garderob i ekfolie med två skjutdörrar. Extra hyllplan finns att köpa separat.

Kallholmen Rosgården Klädskåp

Kallholmen Rosgården Klädskåp
SEK16,990.00

Kallholmen Rosgården Klädskåp från Kallholmen